dimecres, 19 de maig del 2010

Part de "una Tidjani"

.
Aquest matí ha parit "una Tidjani" (la Idee de Colmar), a ple dia i a ple sol. És el segon poltre d'avui. El pare és el Dahees.

El poltre de la Kaline

. Aquest matí hem trobat aquest poltre tan eixerit. Es mascle i fill de Kaline i del Bering de Piboul.

diumenge, 16 de maig del 2010

Poltres de la Canelle Rio i de la O`Mega

Ahir a la matinada vàren neixer dos poltres quasi simultaneament i a pocs metres l'un de l'altre. El primer va ser el de la Canelle Rio. El pare és el RO Centauro.
Uns metres mes enllà naixia un fill de la O'Mega i el RO Centauro gestat per una mare de lloguer.

dijous, 13 de maig del 2010

Poltre de la Kerifa

. . . Ja en tenim un altre, el poltre de la Kerifa i del Bering de Piboul.
.

dimecres, 12 de maig del 2010

Poltre de la Galubka des Meures.

.
Ahir a mitja tarda ha nascut el poltre de la Galubka des Meures. És femella i filla del Tango d'Ayres.

diumenge, 9 de maig del 2010

I Raid del Lluçanès. Balanç.

El guanyador del I Raid del Lluçanès : Jaume Puntí amb Niebla
.
Ja fa una setmana del dia del Raid, i a La Tria ja enyorem l'ambient extraordinari d'aquells tres dies del Raid tot recuperant l'aspecte habitual de pau i tranquil.litat que ens caracteritza.
Del balanç esportiu d'aquesta competició ja n'han parlat els especialistes i afeccionats: tots coincideixen en l'altíssim nivell aconseguit, i també en l'impecable organització de l'esdeveniment tot i la complexitat que caracteritza aquest tipus de competició.
Des de La Tria hem viscut en primera línea tot el procés d'organització sobre el terreny, i donem fe de l'entrega i l'eficàcia de tots els que hi han participat sota la direcció d'en Marcel Miranda i també d'en Marc Costa i Juma's Team. A tots ells els agraïm l'esforç realitzat perquè l'entorn de La Tria no sortís perjudicat d'aquesta gran "moguda", agraïment que fem extensiu a tots els que ens han visitat aquests dies: participants, assistències, jutges, veterinaris, la gent de la comarca i els espectadors en general que han fet possible aquesta gran festa, han respectat aquest entorn i ens han encoratjat a seguir cuidant-lo.
I finalment agrair a en Jaume Puntí i als sponsors que ell representa per haber confiat en El Lluçanès com a escenari d'aquesta important iniciativa que impulsa definitivament a aquesta comarca com a referent a nivell internacional d'un esport que no és de masses peró és apassionant i que pot ajudar significativament al desenvolupament del Lluçanès en cas de que els seus habitants (entre els quals esperem comptar amb en Jaume i família) en siguem conscients i conseqüents.

Els que han participat en l'organització del I Raid del Lluçanès.

.

dimarts, 4 de maig del 2010

I Raid del Lluçanès.

El diumenge, l'endemà del dia de la cursa, entrega de premis, un bon dinar de germanor i final de festa.

Aquí tenim tots els genets que vàren aconseguir arribar al final del I Raid del Lluçanès.

.