dijous, 14 de juliol del 2011

diumenge, 3 de juliol del 2011

Inici de una nova etapa a La Tria-Endurance

A finals d'estiu de l'any 2006 en Robert (Endurance Vilaltella) ens va presentar a la Tria a un desconegut per a nosaltres, en Jaume Puntí. .
 Aviat ens vàrem posar d'acord i al cap de pocs dies arribaven a La Tria la Karavan, la O'mega, la Ratzia d'Alauze, la Magida, la Canelle Rio . . . un grup de mítiques eugues campiones d'endurance a partir de les quals en Jaume Puntí ( Juma's Team) i la Maria començaven l'ambiciosa aventura de crear la millor ramaderia del món de cavalls d'endurance. .
 Durant cinc anys hem viscut des de primera fila l'evolució d'aquesta ramaderia, ara ampliada i consolidada i hem gaudit de la seva presència a La Tria, creant un magnífic paisatge amb cavalls i poltres pasturant. .
 Mes endavant es va organitzar amb seu a La Tria el Raid del Lluçanès que només en dos anys es va convertir  un referent a nivell europeu.
 Tot plegat ha convertit a La Tria en un punt emblemàtic en el món de l'endurace. . Ara som al final d'aquesta etapa i Juma's Team translada el seus cavalls a la nova finca que han adquirit prop de casa nostra.
 Hem d'agrair als amics Jaume, María, Marc, Mireia i tota la resta de gent de Juma's Team tot el que ens han aportat a La Tria durant aquets anys, que ès molt, i desitjarlos que continuin amb els éxits esportius i s'hi afegeixin els éxits en la cria de poltres.
 Comença el futur; i a La Tria ens hem acostumat al paisatge dels cavalls i ens ha entrat el cuc del Raid, per tant comença una nova etapa a La Tria-Endurance.